واضح کردن رنگ قالی
واضح کردن رنگ قالی
در آغاز روی قالی ادغام برگهای مرطوب (تفاله چای و نمک بپاشید، بعد از آن با جاروبرقی، جارو فرمایید تا رنگ قالی واضح شود.
2.برای از در میان بردن کرک فرش می توانید...
یک گونی گرمابه را مرطوب کرده به دست بکشید و از شیوه خواب قالی گونی بکشید . هر دو روز یکبار فرش ها را جارو بکشید. دستکم سالی چندبار با شامپو فرش فرش ها را شامپو بکشید.
نحوه های محافظت و محافظت از فرش
تغییر تحول موضع دادن در هنگام جارو زدن
هنگام جارو زدن گهگاهی مسیر را عوض کنید یعنی از جهات گوناگون جارو بزنید تا پرز و بافت فرش موقعیت خویش را از دست ندهد و از پرز پرز شدن متعددی بکاهید.
جارو زدن مهمترین گام برای نگهداری از فرش
فرش را بطور منظم و ظریف جارو بزنید مخصوصاً قسمتهایی که رفت و آمد بیشتری فیس میگیرد. رویکرد رفتن بر روی فرشهای آلوده به کثیفی و لکه ها اذن میدهد تا به قسمتهای زیر پرز ها وارد شوند که برطرف سازی آنها نقص خیس میباشد و این دستور میتواند به بافت فرش صدمه بزند. جارو زدن مداوم این ذرات را پیشین از این که مشکلی بوجود بیاورد از در میان میبرد هر از یکسری گاه از جاروی سنتی به کار گیری نمایید این فعالیت جلای فرش شمارا اضافه کرده با تروتمیز کردن پرزها فرش را زیباتر نشان میدهد..
برای مسیرهای مالامال رفت و آمد در هفته سه یا این که چهار توشه و برای مسیرهای معدود رفت و آمد در هفته دوبار جارو کردن سفارش میگردد.
برای نظافت کردن فرش جاروی دستی سفارش میشود . از جاروی برقی با به دور خیلی تند و همینطور از جارو با برس چرخ دنده ای به کار گیری نفرمائید.
برای جارو کردن فرش شتاب نکنید بخصوص در صورتیکه مالک فرشهای پرز بلندی همچون گبهها می باشید چون آلودگی در آنها دیر خیس از در بین میرود گونه جاروی خویش را از یک نقطه یگانه یکسری توشه عبور دهید تا مطمین گردید غبارها تماما گرفته گردیده اند.
برای پرهیز از بوی بد یه خرده جوش شیرین را به گونی جاروبرقی خویش بیش تر نمائید.
هنگام جارو زدن بایستی توجه کرد که در چهره مشاهده ی ساییدگی و معدود پرزی فرش، حتی درحالتی که معدود هم باشد،
سریعاً برای رفع آن یا این که فروشآن مبادرت شود؛زیرا درصورتیکه فرش متعمل باشد مشکلی ندارد؛ البته درصورتی که اندکی ساییدگی پیدا نماید؛ بها اول آن خیلی کاسته میگردد .
پیش از نظافت کردن فرش، صد رد صدً خوب جارو بزنید تا گرد وغبار آن گرفته شود. با یه خرده ماست لکههایی را که نو روی فرش به وجود آمده تمیز نمایید. برای این مراد ماست را روی سطح لکّه بریزید و با یک قاشق عده فرمائید. آن گاه با دستمال پاک خوب کم آب فرمایید...
پاک کردن کناره قالی
گرد وخاک حاشیههای قالی را با یک برس دستی تمیزکاری تمیز فرمایید و بعد از آن جاروبرقی بکشید برای پاک کردن این نصیب می توانید از ادغام آب و پودر جامهشویی و یک فرچه قابل انعطاف امداد بگیرید؛ البته مواظب باشید این ادغام به فرش جراحت نرساند. آنگاه این نصیب را با دستمال کم آب نمائید و هنگام پهن کردن، پایین آن را صفحه یا این که دستمال سپید قرار دهید تا نم فرش گرفته شود.
شیوه شستشو، محافظت و محافظت فرش ها
فرش نیز مانند هر وسیله دیگری جهت بیش تر شدن قدمت مستلزم حفظ و محافظت درست میباشد .
حتی المقدور شستشوی فرشهایتان را مخصوصا در بخش ها سردسیر یا این که مرطوب به قالیشویی های دارای اعتبار بسپارید و از شستشوی آن در منزل اجتناب فرمایید چون عدم قابلیت و امکان آبگیری بی نقص در خانه سبب ساز باقی ماندن رطوبت در فرش و رنگ زدگی یا این که پوسیدگی تدریجی آن میگردد. در حالی که قالیشویی های دارای اعتبار و مجهز با به کارگیری از سیستم سانترفیوژ فرش را آنگاه شسشتو تماما آبگیری می نمایند.
· انبارها و منازلی که رطوبت گیر میباشند برای نگهداری و یا مفروش کردن بوسیله فرش نیستند. به خوبی میدانیم که رطوبت بعد از مدتی منجر کپک زدگی، پرورش قارچ و در نهایت پوسیدگی فرش میگردد. در شهرها و مناطقی که جریان هوا به صورت طبیعی مرطوب میباشد، توصیه میشود بعداز 3 الی 6 سال فرشها را تعویض نمود تا گذشته از پوسیدگی کامل و یا پاره شدن فرش بتوان راهحلای مطلوب برای آن یافت.
رعایت نکات زیر میتواند در راستای این انگیزه نقش موثری ایفا کند
نکاتی دربارهی شستشو و نگهداری فرش